Voor de website www.fietsreizen.be, een initiatief van Vlaanderens grootste fietscommunity Grinta, produceerde Tourism Marketing Group een set landingspagina’s rond fietsreizen voor een twintigtal bestemmingen. Deze pagina’s zijn eerder algemeen beschrijvend met redactioneel-journalistieke insteek en belichten niet concreet een specifiek aanbod. Ze hebben een juiste densiteit aan zoekwoorden zonder machinaal over te komen en zijn keurig voorzien van titels en tags.

Redactioneel sterke landingpagina’s als lekkers voor de zoekmachine

Deze pagina’s zijn niet meteen vindbaar via de gewone navigatie vanuit de site zelf, maar ze hebben wel een hoge SEO-waarde zodat je er vanuit de zoekmachine wel snel op botst. Zo stuwen ze dus de leesgraad van de website omhoog, want via zoekmachines surf je snel door naar het échte boekbare aanbod dat uiteindelijk in de kijker moet staan.

De pagina’s staan keurig geïndexeerd in een sitemap hier. Fiets er snel even naar toe!

De site zelf is immers een creatie van ons zusterbedrijf Ntriga.Agency!

Interesse in content creation voor uw bestemming, hotel of locatie? Of in andere SEO-vriendelijke trucs? Neem contact op met Tourism Marketing Group via info@tourismmarketinggroup.be) of bel ons op +32 9 329 02 73