Blog

Voordelen van toeristische apps

31-01-2017

Voor het eerst is de smartphone het meest gebruikte scherm. We gebruiken verschillende apps voor alles en nog wat, en dus ook als we op reis gaan. De manier waarop we reizen is hierdoor veranderd, en de toeristische sector moet zich uiteraard aanpassen.

Lees meer

App-art reizen

24-01-2017

Op een warme zomeravond ben je gestrand in een vreemde stad. Zonder slaapplaats. Zonder eten. Gelukkig heb je een smartphone, en in een wip heb je via een app een goed hotel én een toprestaurant gevonden. Bingo!

Lees meer

Ontdek Vlaanderen door de lens van de camera

13-06-2016

Je hoeft het niet altijd ver te zoeken. Ook Vlaanderen heeft idyllische streken en steden die de moeite waard zijn om te bezoeken of om even tot rust te komen Wij maken alvast onze keuze van de mooiste plekjes in Vlaanderen door de lens van de camera!

Lees meer

Een filmische kijk op toerisme in de wereld

06-06-2016

Denk je tijdens het kijken van een film ook vaak: daar wil ik zijn! Dan heeft de strategische aanpak van de bestemming gewerkt. Er is geen groter bereik dan je stad te belichten in een ware blockbuster. Bekijk hier enkele topvoorbeelden van 'citymarketing

Lees meer

Een filmische kijk op toeristisch Europa

30-05-2016

Zin in een Citytrip? Zie hier steden die de moeite waard zijn, geselecteerd aan de hand van wereldbekende films. Aangezien we ons richten op Citytrips, liggen alle besproken steden in Europa. Bekijk onze selectie en geniet van zowel film als stad!

Lees meer

Inhoud in video's

14-04-2016

Wij geloven dat ook video belangrijke content is en zelfs heel belangrijke content in marketing vandaag. Daarom hebben we een video gemaakt zonder tekst of zonder dubbing voor The Outsider Coast, een Belgisch bedrijf dat buitenevents organiseert.

Lees meer