Badhotel Renesse sponsort spaaractie Total Tankstations Oost-Vlaanderen

In drie grote tankstation van Total, in de as van midden-Oost-Vlaanderen (Wetteren, Zottegem, Zingem), loopt een doorlopende spaaractie uitgewerkt door The Marketing Group, een partnerbedrijf van Tourism Marketing Group. Bovenop deze actie zorgde Tourism Marketing Group voor een hotelactie.

Als speler uit de toeristische sector kun je die actie sponsoren en zo een pak visibiliteit krijgen bij de Totalspaarders van deze actie. We lichten de actie toe met een concreet voorbeeld, uitgewerkt voor Badhotel Renesse in het najaar van 2017.

Wat is de bijdrage van Badhotel Renesse aan de actie?

  • Badhotel Renesse gaf een mooi tweedaags arrangement weg, incl. wellness en korting op een diner. Voor alle niet-winnaars werd een korting voorzien van 20% op een verblijf.  
  • Badhotel Renesse betaalt een set-upkost voor deze actie van 495 euro, excl. BTW.  

Wat krijgt Badhotel Renesse in return?

Twee maanden doorlopend visibiliteit. De spaarders worden niet losgelaten, want de actie - altijd met Badhotel Renesse centraal - staat altijd en overal in de kijker ...

Interesse in een gelijkaardige actie voor jouw bestemming of hotel?

Mail ons vandaag nog op info@tourismmarketinggroup.be, bel ons op +32 9 329 02 73 of vul onderstaande formulier in. We laten je zo spoedig mogelijk weten welke slots nog vrij zijn!


Op topdagen krijgt station Wetteren tot 900 in-storebezoekers per dag over de vloer. Het gemiddelde in de andere stations ligt op 350 à 400.