NZ Vakanties: contentcreatie voor vakantiebrochure 2019 en extra verspreiding van de inhoud

Tourism Marketing Group plant, produceert en promoot je content. Een van de drie taken, twee van de drie of alle drie. Geheel of gedeeltelijk. Alles kan.

Content promoten

Een van de redenen, naast de taalvastheid van ons redactionele team (het team van content agency Kameleons), waarom NZ Vakanties voor ons koos, was de verdeling van de content op het nieuw gelanceerde platform Met de Vrienden van Tourism Marketing Group.

NZ Vakanties post de inhoud niet op hun eigen website, maar omdat die inhoud toch gemaakt is voor papier, kun je die evengoed uitspelen op een extern digitaal platform. Dat heeft alleen maar voordelen: de inhoud is ook digitaal vindbaar (daar kun je niet rouwig om zijn), je bereikt nog een nieuw publiek (dat van Met de Vrienden) en je hebt een pak links naar je website (linkbuilding).

Ondersteund door een socialemediawedstrijd

We bedachten voor Met de Vrienden overigens ook nog een socialemediawedstrijd voor Facebook, waarbij telkens een bon van 50 euro te winnen valt voor een van de locaties van NZ Vakanties: Neutralia Oostende, Duinzicht Oostduinkerke of Dennenheuvel in Durbuy.

De campagne loopt voor 3 maanden op rij - een maand per locatie - en wordt aangezwengeld door een betalende advertentie per maand.

Tourism Marketing Group denkt niet alleen na over sterke inhoud, maar probeert uit die sterke inhoud nog eens het maximum te halen qua verdeling. Veel vliegen in één klap zijn dat!

Wil je ook het maximum uit je content halen?

Tourism Marketing Group plant, produceert en promoot je content. Zo haal je meer uit één enkele inspanning. Ben je actief in de toeristische sector? Dan loodsen we je gezwind een van de platformen van Tourism Marketing Group binnen. Een onklopbare totaalpackage! Interesse? Mail naar info@tourismmarketinggroup.be of bel ons op +32 9 329 02 73

>> Interested? Send us an e-mail at info@tourismmarketinggroup.be or call us on +32 (0)9 329 02 73