Tourism Marketing Group produceert en promoot de brochure van Meet in Oostende voor 2018 en 2019

Tourism Marketing Group produceerde in 2018 de nieuwe vergaderbrochure voor Meet in Oostende en kreeg in 2019 ook de remake toegewezen,  met een nieuw welkomstwoord van de nieuwe burgemeester, nieuwe hotels en locaties en enkele andere insteken voor een fijne teambuilding in dé vergaderstad aan zee. De brochure gemaakt voor Meet in Oostende, de cel die instaat voor de promotie van meetings, congressen en evenementen in de stad Oostende, is een must have voor iedereen die weleens een meeting of event aan zee organiseert.

Meer dan 30 wervende en wervelende tips op 12 bladzijden

Deze gloednieuwe brochure telt meer dan 30 ideeën en tips voor je volgende meeting of event in Oostende op 12 bladzijden. Je leest er meer over:

  • verrassende locaties voor je meeting of event
  • de fijnste drie- en viersterrenhotels
  • toptips voor teambuilding
  • leuke ideeën voor vipevents en familiedagen...
  • en een streepje kunst en cultuur om in je event te slijpen

 

Tekst, ontwerp, druk en levering in drie talen

Het team van Kameleons, de contentcel verbonden aan Tourism Marketing Group, pende de teksten, terwijl de grafische collega’s van Maquina het ontwerp volgens de huisstijlregels verzorgden en de drukbegeleidden. De brochure werd opgemaakt in drie talen, zowel Nederlands Frans als Engels. Hij ging in première op de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk en werd het hele jaar door op alle evenementen verdeeld waar Meet in Oostende aanwezig is, tot de grote vakbeurs internationale vakbeurs IMEX in Frankfurt toe.  

Ondersteuning met een direct e-mailing

Tourism Marketing Group leverde niet alleen een vlekkeloze brochure af, we dachten ook mee na over de verdeling en verspreiding van de brochure, en gaven de inhoud ook nog een digitaal leven op www.corporateplanner.be, een nichewebsite voor de vergadermarkt. Via een direct e-mailing via dat kanaal zetten we we nog een e-mailingcampagne op om de brochure verspreid te krijgen bij de crème de la crème van de Belgische meeting planners. Ook deze mailing is van onze hand.   


Een totaaltraject voor je volgende brochure?

Met Tourism Marketing Group sla je meerdere vliegen in één klap: we plannen de content voor je brochure, we produceren je brochure én we promoten in één beweging ook nog een alle kraakverse inhoud die we net creëerden. Een en-en-verhaal waarbij je slechts bij één partij hoeft aan te kloppen, veleer dan een of-ofverhaal met verschillende partijen (en navenante budgetten). Neem contact op via +32 9 329 02 73, mail ons op info@tourismmarketinggroup.be of vul onderstaande formulier in.