Testimonials

We hebben jullie mailen met de exemplaren van het magazine gisteren ontvangen. Heel hard bedankt! Het magazine ziet er pracht uit en ons artikel is echt goed! We zijn erg blij!
Jean-Louis Snoeck
Namur Congrès
Dankzij jullie contacten heb ik nuttige info en quotes gehad. Ik heb een reservatie gemaakt voor een seminarie op de West-Friese eilanden (in de Gouden Tulp Seeduyn in Vlieland). Dat heeft me heel wat tijd en zoekwerk bespaard!
Barbara Nowak
Nutricia
Ik heb vanmorgen het nieuwste geesteskind van CORPORATEPLANNER.be ontvangen. Ik moet echt zeggen dat het leuk was om te lezen. Het leest zoals een lifestylemagazine en de foto's zien er prachtig uit!
Ann Van Steenkinste
Gloribox
CORPORATEPLANNER.be is een tijdschrift dat echt uniek is. Het heeft echt de allure van een echt reismagazine. Wat ik daarmee bedoel is dat het iets is om steeds weer opnieuw naar uit te kijken.
Tom Leyden
Scality
Hartelijk bedankt voor de vraag van één van jullie lezers. We hebben dat al in orde gebracht en nu hebben ze hun meeting bij ons in Nederland vastgelegd!
Gudrun Ghesquière
Netherlands Bureau for Tourism & Congresses
We hebben juist het nieuwe tijdschrift ontvangen en het ziet er prachtig uit; Het beste dat ik tot nu toe gezien heb – proficiat! Van het personeel en management van Quinta da Bela Vista wil ik jullie bedanken om ons eigendom zo goed in de verf te zette
Alberto
Quinta da Bela Vista
Bedankt voor de e-card van het hotel met informatie over het Ammende Villa Hotel – ziet er geweldig uit!
Anika Treial
Ammende Villa Parnü
Hartelijk bedankt voor jullie geweldig verslag over Estland als bestemming! Ik denk dat het één van de beste promotiematerialen over Estland dat ik recent gezien heb. Puik werk!
Jaanika Rannu
Kaleva Travel
Hartelijk bedankt voor Nuit Blanche! Het was een heel leuk event! Ik kijk er al naar uit om in de toekomst weer met jullie samen te werken.
Elodie Coudre
Paris Convention Bureau
De laatste uitgave van CORPORATEPLANNER.be met onze pagina's erin ziet er weer heel goed uit! Proficiat!
Steve Desmidt
Westtoer
Het artikel 'En grands nombres' vind ik erg interessant omdat ik zo de leuke stimulansideeën waarde kan geven. 'Come and unwind in Rotterdam' zet me meteen aan om ernaartoe te gaan. De lezerswedstrijd is ook een leuke manier om een nieuwe bestemming te o
Sonia Vyvermans
Office de Promotion du Tourisme Wallonie - Bruxelles
Ik wil jullie feliciteren met het '1001 Ideeën Inspiratieseminarie'. Jullie talent, drijfveer en vriendelijk was een eerste en heel goede ervaring voor Claridge. Ik heb enkel goeds erover gehoord.. Doe zo voort!
Marco Rolland
Clardidge
Ik heb jullie nieuwe nieuwsletter net ontvangen. Heel mooi gedaan!
Myriam Winnepenninckx
Manager Meetings & Incentives Benelux / Switzerland Convention & Incentive Bureau
Ik heb vandaag de Kustspecial per post gekregen ! Wow! Super ! Heel mooi gedaan!Ben ook heel blij met de foto en omschrijving van surfandfly.
Patrick Helsemans
Manager Xtreme Fly / Surf and Fly
Wij hebben al 177 reacties binnengekregen op onze mailing, waarmee we heel tevreden zijn.
Anja Van Eylen
Meeting & Eventcentrum Staf Versluys
Wij hebben de Nederlandstalige en Franstalige uitgaven ontvangen. De Singapore feature ziet er goed uit!
Marcel Baltus
Baltus Communications
Die mailing is duidelijk een schot in de roos geweest, ik kan de aanvragen al niet meer volgen!!
Veerle Van Audenaerde
Meeting in Brugge